Comanda rapid

Albania

Transport rutier Albania

Transport International Albania

Transport Marfa Albania

Cargo Albania

vamuire (import Albania

export Albania

tranzit) Albania

depozitare Albania

distributie Albania

impachetare Albania

asigurare suplimentara marfa Albania

Rutier marfa Albania

camioane cu remorca Albania

camioane echipate ADR Albania

semiremorca Albania

camioane Jumbo Albania

agabaritice Albania

semiremorca pentru transportul de autoturisme Albania

izoterme Albania

dube termoking Albania

semiremorci dube Albania

Logikair
SC LogikAir SRL
+40 213.107.174
0724004769
http://www.logikair.ro
Alege
Logikair Cargo
de restul ne ocupam noi

LOGIKAIR CARGO SRL - este o companie privata cu capital integral romanesc, specializata in asigurarea transportului international maritim, aerian si rutier de marfuri, precum si servicii conexe acestora precum operatiuni de vamuire (import, export, tranzit), depozitare, distributie, impachetare, asigurare suplimentara marfa, etc. Calitatea serviciilor, costurile minime, promptitudinea si profesionalismul echipei noastre va ofera solutia optima pentru marfurile Dvs.

Albania

Detalii:Conditii de intrare si regim de sedere

Cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare in Albania pentru calatorii in scop de turism, vizita, afaceri, activitati sportive, care nu depasesc 90 de zile. Daca se depasesc 30 de zile de sedere, strainul este obligat sa se prezinte la cel mai apropiat centru de politie pentru a anunta sederea si adresa la care locuieste. La intrarea pe teritoriul Albaniei, cetatenii romani trebuie sa plateasca o taxa de intrare de 10 euro, pentru care li se elibereaza chitanta.
Pentru sederi ce depasesc 90 zile este necesara obtinerea unui permis de sedere sau de munca, eliberat de Ministerul de Interne. Acesta se elibereaza in baza unui vize obtinute de la una dintre misiunile diplomatice ale Albaniei in strainatate.
Pentru verificarea conditiilor particulare de intrare prevazute de legislatia nationala albaneza, recomandam consultarea informatiilor oficiale furnizate de autoritatile albaneze:

Ministerul Afacerilor Externe al Albaniei (www.mfa.gov.al )
Ambasada Republicii Albania in Romania (Bucuresti, Str.Duiliu Zamfirescu, nr.7, Sector 1; Tel: (021) 211-9829; 312-2210; Fax: (021) 210-8039)

Amenintari teroriste
Riscul amenintarilor teroriste in Albania este scazut, insa cetatenii romani trebuie sa aiba in vedere riscurile globale pe care fenomenul terorist le poate produce oriunde in lume.
Recomandam cetatenilor romani care calatoresc sau se afla in Albania sa consulte periodic informatiile prezentate de autoritatile albaneze si sa urmeze recomandarile acestora.
Siguranta si criminalitate
Se recomanda evitarea deplasarilor in zona de frontiera a Albaniei cu provincia Kosovo, unde exista riscul prezentei unor dispozitive explozive amorsate, ramase din perioada conflictului din Kosovo din 1999.
Albania este o tara relativ sigura din punctul de vedere al sigurantei turistilor straini, insa este necesara luarea unor masuri de protectie personala fata de aparitia sporadica a unor evenimente din zona criminalitatii organizate. Tipurile de infractiuni periculoase intalnite in mod sporadic in Albania sunt traficul de narcotice, traficul de fiinte si organe umane, spalarea de bani, traficul de armament usor, traficul de autoturisme second-hand. Recomandam insistent tuturor cetatenilor romani sa evite implicarea in astfel de fapte, sa evalueze cu discernamant propunerile sau ofertele de colaborare primite de la persoane fizice sau juridice din Albania si, in caz de necesitate, sa solicite asistenta unui avocat.
De asemenea, infractiuni de tipul furtului din buzunare, inselaciunilor sau furtului din masini pot aparea in zone aglomerate (gari, statii, parcari, centre comerciale, benzinarii).
Este recomandabil ca documentele si valorile personale, biletele de calatorie si banii sau cartile de credit sa fie pastrate in locuri sigure si sa nu fie expuse in mod vizibil asupra persoanei sau in masini. Masinile trebuie incuiate si asigurate cu sisteme de alarma. In cazul calatoriilor cu autobuze sau trenuri este indicat sa se pastreze atentia asupra bagajelor pe intreaga durata a calatoriei.
Se recomanda sa nu se accepte sume de bani sub forma de imprumut de la straini sau sa asigure transportul in Romania a unor colete (pot avea surpriza de a transporta materiale interzise - narcotice sau arme usoare).
In cazul unor incidente care afecteaza siguranta persoanei sau a bunurilor, se recomanda contactarea celui mai apropiat birou al politiei. In cazul pierderii pasaportului romanesc, se recomanda sesizarea atat a biroului local de politie, cat si a Ambasadei Romaniei din Tirana.
In cazul unor incidente grave (accidente, talharii), care necesita interventia imediata a autoritatilor albaneze, trebuie apelate urmatoarele numere de urgenta:
129 - politia
128 - pompieri
127 - serviciul medical de urgenta
124 - informatii speciale
Se recomanda, de asemenea, sesizarea Ambasadei Romaniei, care poate acorda asistenta consulara in conditiile prevazute de lege.
Sistemul medical
Desi nu este obligatorie, recomandam tuturor cetatenilor romani care calatoresc in Albania sa incheie polite de asigurare medicala si de calatorie, pentru intreaga durata a deplasarii.
Permisul de conducere
Permisul de conducere romanesc sau cel international pot fi folosite.
Informatii pentru cazuri de accident
In caz de accident usor, completati, impreuna cu cealalta parte formularul tip pus la dispozitie de societatile locale de asigurari, privind producerea accidentului. Notati elementele de identificare ale celuilalt autovehicul implicat in accident si ale societatii de asigurare a acestuia. Daca in urma accidentului sunt raniti, chemati politia locala, dupa ce ati acordat primul ajutor. Adresati-va pentru sprijin partenerului societatii romane de asigurari din tara respectiva care figureaza pe Cartea verde. In situatii de accident auto comis de un strain, in general politia rutiera este prompta, asigura asistenta si stabileste imprejurarile comiterii accidentului cu operativitate.
Utilizarea cartilor de credit
Cartile de credit tip American Express, Visa si MasterCard sunt acceptate de bancile din Tirana. Se pot face plati cu carti de credit numai in hotelurile de 4 stele.
Reglementari vamale
Conform Hotararii Consiliului de Ministri al Republicii Albania, persoanele care detin, la intrarea sau la iesirea din Albania, sume mai mari de 1.000.000 Leka (aproximativ 8.200 euro), sunt obligate sa le declare la autoritatile vamale. Sunt interzise la import armele de foc, narcoticele, articole din patrimoniul cultural national. Pot fi introduse bauturi, tigari etc. in cantitati rezonabile.
Regimul animalelor de companie
Este permisa intrarea in Albania cu animale de companie, cu conditia ca acestea sa posede documente de insotire si sa fie vaccinate la zi.

Transport international in tarile:

Echipa Logikair Cargo va ofera solutii de TRANSPORT RUTIER personalizate, adaptate nevoilor clientilor nostri, pe o piata in continua expansiune.

Albania

Transport rutier Albania

Transport International Albania

Transport Marfa Albania

Cargo Albania

vamuire (import Albania

export Albania

tranzit) Albania

depozitare Albania

distributie Albania

impachetare Albania

asigurare suplimentara marfa Albania

Rutier marfa Albania

camioane cu remorca Albania

camioane echipate ADR Albania

semiremorca Albania

camioane Jumbo Albania

agabaritice Albania

semiremorca pentru transportul de autoturisme Albania

izoterme Albania

dube termoking Albania

semiremorci dube Albania


  Transport marfa |